Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Taper med zebrastriber

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Slip din indre tiger, eller rettere sagt, zebra fri, med denne lækre taper som på alle måder er med på noderne. Nogle stretchere bruger kun tapers som ren stretching værktøj mens andre også har fået øjnene op for at de mange forskellige og flotte tapers, også kan bruges som smykker. Hvis du hører til i sidstnævnte kategori, så har denne flotte taper med zebrastriber sikkert allerede fanget din opmærksomhed.

Denne taper er helt traditionel i sin udformning med et kegleformet design, hvor det mål du vælger at købe den i, svarer til diameteren i den brede ende af taperen. Men her stopper al lighed også for denne unikke taper er ikke bare ensfarvet som så mange andre. Nej denne taper er hvid i bunden og er så blevet tilført nogle frække sorte zebrastriber som virkelig giver dette smykke et topmoderne look.

Smykket er unisex og kan dermed bruges af både drenge og piger. Derudover fås det i et hav af størrelser, lige fra 2 mm. og helt op til 10 mm. i diameter. Så skynd dig at væld din ønskede størrelse i boksen ved siden af billedet, før du lægger din nye flotte taper med zebrastriber i kurven og fortsætter med din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-26
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Farve Sort/Hvid
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Funky look
Karakter
Taperen ser sygt nice ud og den virker som den skal... Intet i vejen herfra. 5 stjerner! Bedømt af Martin M. Nørgaard
Fedt design
Karakter
Udseendet på denne taper er super fedt, men den er bare vanskeligere at stretche med da den nemt falder ud. Bedømt af Laura W
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Taper med zebrastriber
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.