Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Silikone Plugs til stretching

Silikone plugs til stretching er en af de mest populære type plugs. Materialet silikone er meget eftergivende, hvilket betyder, at du meget let kan håndtere din plug – når du eksempelvis vil sætte den på plads i øreflippen. I og med at materialet er silikone, så kan du meget let bøje og klemme på din plug, så du har nemmere ved at tage den ind og ud af øreflippen. Hos BodyMod.dk Shop har vi silikone plugs til stretching til meget overkommelige priser.

I teksten herunder kan du læse mere om plugs lavet af silikone. Du kan bl.a. læse om, hvordan silikonematerialet adskiller sig markant fra de andre materialer. Derudover giver vi også et bud på, hvorfor silikone plugs er så populære blandt piercingfolket.

Fordele ved silikone plugs til stretching

Silikone bliver af mange betegnet som et sublimt materiale til stretching. Det er det fordi, at silikone plugs er meget lettere at få i øret, når materialet er så eftergivende som silikone er. Man bøjer bare kanten på smykket og så er smykket faktisk på plads (når man bøjer kanten på en silikone plug, så bliver den mindre og derved lettere at få i øret). Udover at være meget eftergivende, så er silikone meget blødt. Det betyder, at det er mere behageligt at bære et smykke i øreflippen. Når du eksempelvis skal sove om natten, så vil du næsten ikke mærke dit silikonesmykke i øret, da det er så eftergivende og blødt. Havde du derimod en metal- eller træplug i øret, ville det ikke komme som nogen overraskelse, hvis du følte en vis irritation, når hovedet rammer puden.

Gode råd om silikone plugs

Hvis du har et stretch, der endnu ikke er helet 100%, så bør du ikke sætte en silikone plug i øreflippen. Din hud kan nemlig ikke ånde optimalt, hvis du har et silikonesmykke i øret. Et sår har brug for luft. Derfor bør du vente med at sætte en silikone plug i.

Da silikonesmykker ikke er så lette at ånde igennem som eksempelvis træ, så kan der godt opstå en lugt ved dit stretch. Derfor er det vigtigt at få renset sit stretch jævnligt for at undgå denne lugtdannelse, men også for at undgå en eventuel betændelse. Hos BodyMod.dk Shop har vi en masse plejeprodukter, der især er velegnet til at rengøre stretches. Blandt andet kan Smelly Gelly nævnes. Smelly Gelly modvirker den lugt, der kan opstå ved at gå med en silikone plug. Derudover tilbyder vi også Holey Butt'r, som også er med til at reducere lugtdannelsen, foruden en masse andre praktiske egenskaber når det kommer til stretching. Det smarte ved silikone plugs er også, at materialet tåler vand og andre rengøringsvæsker. Det betyder, at du har de bedste vilkår for at holde din plug så ren som muligt og at du ikke nødvendigvis behøver at tage dem ud når du går i bad, hopper i en pool eller er en tur i bølgen blå.

Vil du læse mere om silikone plugs?

På vores informationsblog kan du læse meget mere om plugs og silikone. Hvis du aldrig har fået lavet et stretch før, så kan det stærkt anbefales at læse vores indlæg på bloggen. På den måde er du klædt godt på til din næste plug både hvad angår hygiejne og viden om de forskellige materialer.