Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Kirurgisk stål plugs

Er du på jagt efter et meget flot smykke til dit stretch? Hos BodyMod.dk Shop har vi plugs af kirurgisk stål. Disse plugs bliver af mange betegnet som de flotteste, da de er lavet af kirurgisk stål og derefter afspejler en vis kvalitet. Selvom kvaliteten af vores plugs af kirurgisk stål er meget høj, så er vores priser meget overkommelige. Så du kan trygt bestille dine næste plugs hos BodyMod.dk Shop.

I teksten herunder kan du blive meget klogere på plugs af kirurgisk stål. Du kan bl.a. læse om fordelene ved at vælge en plug af kirurgisk stål. Derudover vil du også få en meget god viden om hygiejne – det er nemlig vigtigt.

Fordele ved plugs af kirurgisk stål

Der findes en række fordele ved at vælge kirurgisk stål som materiale. Først og fremmest er kirurgisk stål markant billigere end titanium. Kirurgisk stål har også den fordel, at det kan steriliseres, hvilket er en meget vigtig faktor, hvis man vil have en god hygiejne. Man vil heller ikke opleve diverse misfarvninger ved kirurgisk stål. Hvis der måtte opstå misfarvning, er det bare skidt, der kan vaskes af. Kirurgisk stål kan desuden også bruges direkte i et nyt og færdiglavet stretch.

Nogle foretrækker at have lidt ekstra vægt i øret, når de er ved at stretche deres øreflip. I det tilfælde er det oplagt at vælge kirurgisk stål, da det typisk er tungere end eksempelvis akryl og træ. En af de største fordele ved plugs af kirurgisk stål er, at de kan belægges med både guld og titanium. Det betyder, at du kan få plugs af kirurgisk stål i alle farver.

Stort udvalg af plugs af kirurgisk stål

I vores shop finder du et stort udvalg af plugs lavet af kirurgisk stål. Vi har bl.a. plugs med blå og lyserøde sten med skruegevind. Derudover har vi også de mere klassiske plugs med motiver i midten. Kvaliteten af vores plugs er rigtig høj, og vi bestræber os altid på at levere det absolut bedste til dig. Selvom vores kvalitet er høj, så betyder det ikke, at priserne er ligeså høje. Hos BodyMod.dk Shop har vi lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved at handle hos os.

Tips og tricks til god hygiejne

Har du fået lavet et stretch i øreflippen, er det vigtigt, at du jævnligt får renset dit sår. Hvis ikke man får renset såret, kan der meget hurtigt opstå betændelse, hvilket kan være meget svært at komme af med igen. Hvis du har en plug af kirurgisk stål siddende i øreflippen, kan du med fordel tage den ud og få den steriliseret. På den måde er plugs af kirurgisk stål markant bedre end andre typer plugs hvad angår muligheden for rensning.

Læs mere om plugs og kirurgisk stål på vores blog

Hvis du gerne vil læse endnu mere om plugs og kirurgisk stål, så besøg endelig vores blog. Her finder du højest sandsynligt svar på de fleste af dine spørgsmål. Hvis ikke du finder svar på bloggen, skal du være velkommen til at kontakte os.