Stjerne med sten til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette smykke består af to dele, som du også kan se på produktbilledet - Det består henholdvis af selve stjernen, hvor der i midten er et lille hul. I det hul, skal den anden del ned i, for derefter at skrues fast i din eksisterende dermal anchor. Lidt groft sagt, kan man sige, at stiften der skal ned i din dermal er en skrue. Den har i hvert fald et gevind i enden samt en lige kærv i toppen, som man nogle gange ser rigtige skruer. Fordelen ved denne skrueemtode er, at stjernen frit kan drejes om sin egen akse. Den er derfor ikke fikseret til et fast punkt.

Stjernen er en femarmet stjerne, hvor der på hver arm er sat tre små sten. Det giver 15 små sten i alt. Farven på stenene kan du selv vælge i boksen herover. Det er udelukkende stenfarven der er anderledes på denne model. Så uanset hvilken stenfarve du vælger, vil du få en femarmet blankpoleret stjerne. Bemærk, at det kun er stjernen og den medfølgende skrue du modtager. Basen og skruetrækkeren på billedet er udelukkende en illustration, der viser hvordan smykket bruges.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-41
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stjerne med sten til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.