Spiralformet tapersæt

Vælg mellem fire forskellige pakkestørrelser og farver på hver enkel taper herunder.

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Drømmer du om at stretche og måske helt op på 4, 10, 18 eller 24 mm.? Med disse sæt kan du vælge mellem fire spring, som giver dig spiraler, i lækker akryl og som gør det så behageligt som muligt at komme i gang med stretching.

Mange foretrækker spiraler frem for de traditionelle kegleformede tapers, da man kan stretche lidt af gangen, ved at man langsomt arbejder den igennem hullet. Spiralene er lette og vejer stort set ingenting og man kan derfor gå med dem til hverdag. Så foruden at være praktiske til at stretche med, er det også muligt at bruge dem som et smykke i hverdagen.

De fire pakker indeholder hver i sær én taper i følgende størrelser:

Pakken med tapers fra 2 til 4 mm:

 • 2 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3 mm.
 • 4 mm.

Pakken med tapers fra 5 til 10 mm:

 • 5 mm.
 • 6 mm.
 • 8 mm.
 • 10 mm.

Pakken med tapers fra 12 til 18 mm:

 • 12 mm.
 • 14 mm.
 • 16 mm.
 • 18 mm.

Pakken med tapers fra 20 til 24 mm:

 • 20 mm.
 • 22 mm.
 • 24 mm.

Er du i tvivl om hvordan spiraler bruges eller måske du bare har en del ubesvarede spørgsmål vedr. stretching? Så få tilsendt en gratis stretching-guide her.

Alle spiralerne er lavet af ren akryl og du vælger selv farven. Det anbefales ikke at man deler sine akryltapers med andre af hensyn til ens hygiejne. Husk at akryl ikke tåler sprit og derfor skal renses med kogende vand.

Uanset hvilken pakke du vælger, er prisen den samme. Du kan selvfølgelig også vælge at købe de mange flotte taper enkeltvis via linket her.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taperset-Spiral
Antal enheder 1 sæt
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (15)
Godt startsæt
Karakter
super godt startsæt, da man kan stretche efter eget tempo. De falder ikke ud, og de ser godt ud i alle størrelser :D Bedømt af Eva Luna
Super lækre
Karakter
Flotte spiraler. Dejligt nemme at få i. Elsker bodymod produkter. Er stor fan. God service også. Produkterne er pænt pakket ind og rene. God kommunikation undervejs. Sjovt at man kan vælge forskellige størrelser til en god pris. Bedømt af Caroline
Rigtig gode
Karakter
Jeg bestilte dem om eftermiddagen og fik dem leveret allerede dagen efter hvilket var helt fantastisk! Jeg har brugt den mindste i næsten en uge nu og har fundet ud af at de falder en smule ud når man bruger dem. Jeg kan derfor anbefale at man bestiller en o-ring samtidig så den kan holde taperen på plads. Bedømt af Lykke
Perfekt!
Karakter
De var super rare, billige og jeg taler om VIRKELIG hurtig levering her, hold da op.
Alle pengene værd!
Bedømt af Nico
god og hurtig betjening
Karakter
Et super godt sæt til nybegyndere. De kommer i gode start-størrelser og er nemme at bruge, med et enkelt, flot design.
Jeg fik mine tapers dagen efter, så det kunne ikke blive bedre!
Bedømt af Nicoline
Godt køb
Karakter
Utrolig hurtig levering og fuldstændig som forventet. Et fint tapersæt i god kvalitet. Bedømt af Tone Angelika
Tip top!
Karakter
De fungerer bare perfekt, ingen allergisk reaktion og de tåler væske. De ser flotte ud både tæt på og på afstand. Bedømt af Astrid
Super
Karakter
Rigtig nemt at bestille. Bestilte kl 16:45 og havde dem dagen efter! Det gik super nemt med 2 mm, nu vil jeg igang med 3 mm :) Bedømt af Nikolaj
Godt
Karakter
Jeg synes at de er gode, det er min første stretch, og det gik super fint, de hænger konstant fast i ens hår, men det må man jo tage med når man har valgt denne slags :)
God vare, hurtigt leveret, nemme at bruge og god pris, så alt i alt god handel
Bedømt af Maria
fede og flotte
Karakter
Kan varmt anbefale dem - de er dekorative og nemme at sætte i.
Bedømt af mette
Fint sæt
Karakter
Men hænger fast i alt..... Bedømt af Dani
tapersæt
Karakter
De fungere, selv om man ikke må strække i det materiale da det ikke kan steriliceres- har jeg hørt. Dog må der jo ikke gå hul, så det burde ikke betyde noget at de ikke er klinisk jo. De hænger fast i hår, sengtøj, håndklæder, mm så jeg glæder mig til plugs. Bedømt af Loupa
God betjening
Karakter
Varerne er nemme at bestille og man får den hurtigt leveret. Desuden er der mange forskellige farvevalg. :-) Bedømt af Anna
hurtigt og billigt
Karakter
syntes at det er rigtig dejligt at man kan vælge forskellige farver i sættet så man ikk står med 4 ensfarvede men med 4 forskellige. og foretrækker personligt spiraler frem for de sømligene tappers. og så med den hurtige fragt er alt jo godt Bedømt af Agnete
Gode produkter
Karakter
Rigtig gode. Nemme at bruge og god pris. Og dejligt man fik dem dagen efter jeg bestilte dem:-):-):-) Bedømt af Heidi
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Spiralformet tapersæt
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images