Spiralformet taper i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Taperen til dig der gerne vil have kontrol over dit eget stretch.

En spiralformet taper er mere end bare en taper som ser godt ud i øret. Det er nemlig også en taper som lader dig få fuld kontrol over hvor meget du ønsker at stretche af gangen. Modsat en almindelige lige taper, så kan du tage den med ro når du bruger en spiral. Spiralen gør, at du kan stretche langsomt eller hurtigt, alt efter hvad du ønsker. Spiralen falder nemlig ikke ud, selvom du måske kun stretcher 50% af målet.

Spiraler er også idéelle til nybegyndere inden for stretching, da chancen for blow-outs etc. gøres mindre pga. den bedre kontrol med tempoet.

Når du har opnået det ønskede mål med dit stretch, vælger du selv om du vil isætte en plug, en tunnel eller bare beholde din nye taper i øret. Taperen er desuden lavet af det sikre materiale akryl, som både er let og allergivenligt.

Spiralen er altså til dig, som ønsker fuld kontrol, kombineret med et funky look.

Bemærk at farverne sort, hvid, lyserød og lyseblå er "massive" og de andre er svagt gennemsigtige.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (29)
Sød taper!
Karakter
Sød taper! Nem at bruge, og super fedt at den er lyserød, da det giver et feminint design! Bedømt af Laura W.
Skøn
Karakter
Købte min i størrelsen 2,5 mm og er rigtig glad for den - bestile søndag eftermiddag og fik allerede pakken mandag.
Synes dog at spiralen er lidt stor i forhold til at den kun er 2,5 mm, men for at den skal kunne snoes rundt i øret, skal der selvfølgelig være lidt mellemrum.
Men super nem at bruge, holdbar og ellers rigtig flot!
Bedømt af Anne
Billigt!!!
Karakter
fanttastisk produkt til en slik og den bedste service jeg har oplevet :) Bedømt af MIa
Smuk men upraktisk
Karakter
Jeg er i gang med at stretche mine ører. Jeg købte disse i 2 mm, men måtte opgive da de var for store til mig. Jeg skulle starte med 1,6 mm i stedet. Derudover har jeg langt hår, og det hænger de hele tiden fast i. Jeg ville ønske jeg kunne fortsætte med dem, for de er så smukke! Bedømt af Sofie
Dejligt
Karakter
De kom 2 dage efter og det var helt perfekt, de er rigtig flotte og samtidig neutrale de kan bruges af mange forskellige mennesker og så er de nemme :) Bedømt af Frida
Wooow!
Karakter
Elsker den! Bedømt af Laura
Lækker, lækker, lækker!
Karakter
Den er herlig! Er af lækker akryl som jeg syntes er det bedste smykkemateriale. Især når de gælder om, at strecthe! Prisen passer lige til min økonomi, så der er intet at klage over.

Vil helt klart anbefale den her spiral til andre, som gerne vil stretche sikkert og smertefrit. Kun ros fra mig.
Bedømt af Trine Kia Lindberg
Cool produkt!
Karakter
Utrolig nem at anvende og rar måde at kunne justere efter eget behov (og smertetærskel ;b ). Kan godt lide at mine smykker giver "et enkelt look", og det lever dette smykke hvert fald op til det.
En masse ros til produkt, kundeservice og den hurtige og billige levering.
Bedømt af Jeanette Cassøe
WOW!
Karakter
Helt klart den bedste taper til at stretche med! Den er meget nemmere at bruge end de lange tapere, og den er også super nem at rengøre! Og så er prisen til at overkomme! Kan helt sikkert anbefale dette produkt! Bedømt af Laura W

21 til 29 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Spiralformet taper i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.