Simpel ring af 14 karat guld med motiv

Lagerstatus: På lager

379,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Guldsmykker er ofte meget klassiske uden de helt store dikkedarer men her har du nu mulighed for at anskaffe dig en lille ring af ægte guld med det yndigste lille motiv på. Her får du altså en kombination af tidløs elegance i et ægte guldsmykke, samt et kreativt design som ekstra finesse til dig der godt kan lide det unikke.

Den søde lille ring er 0,8 mm. i trådtykkelse samt 8 mm. i diameter og kan bruges de steder hvor målene passer. Det kunne eksempelvis være i næsen eller øret. Ringen er lavet så den er super nem og praktisk at tage af og på, da det lille motiv sidder fast på den ene ende af ringen. Du åbner altså bare ringen en smule med et twist og skubber den modsatte ende ind gennem hullet hvor smykket skal sidde.

Ringen fås med tre forskellige motiver og du vælger naturligvis selv om det skal være den med det lille hjerte, stjerne eller kors. Alternativt kan du også købe dem alle tre hvis du har svært ved at vælge, prisen er nemlig kørt helt i bund for disse dejlige ringe af ægte 14 karat guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-81
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel ring af 14 karat guld med motiv
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.