SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Septumpiercing med snoet sommerfugl

79,00 kr
På lager

Well, om det er en sommerfugl eller bare et finurligt mønster, bestemmer du helt selv. Vi synes dog, at stenene kunne ligne kroppen på en sommerfugl og de fine snoninger er så vingerne. Men det er helt op til dig, hvad dette septumsmykke skal ligne. Uanset hvad du synes, så kommer vi nok bare ikke udenom, at det er et flot og dekorativt smykke, som med sin symmetriske form, vil se godt ud i enhver septumpiercing.

Smykket her åbnes i den ene ende af den øverste bue, som skal gå igennem næsen. Enden "twistes" væk fra sommerfuglens vinge, så smykket får form som en twisterring. På den måde ødelægger man ikke smykket, som hvis man havde åbnet smykket ved at trække enden op fra sommerfuglens vinge. Smykket er lavet af messing, så det er ikek fordi det er svært at åbne eller lukke, men i starten kræver det måske lidt øvelse.

Over messingen er der blevet lagt en farve, så de får de to farver, som er henholdsvis blank og rødguld. Den blanke model er belagt med rhodium og den anden med rødguld. Herover vælger naturligvis elv hvilken af de to farver du kunne tænke dig.

Detaljer
NavnSeptumpiercing med snoet sommerfugl
SKUNose-169
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeTwist
TypeSeptumring
PlaceringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Septumpiercing med snoet sommerfugl
Din bedømmelse
Septumpiercing med snoet sommerfugl