Septumpiercing med blomst

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Septumpiercinger kan både bæres af mænd og kvinder og er kommet for at blive. Denne model henvender sig nok mere til den kvindelige del af segmentet, da den er udstyret med en ca. 6 mm. flot blomst, hvor blomstens blade er erstattet med funklende sten. Bladene vælger du selv farven på, blandt 4 flotte stenfarver. Alt efter hvilken farve du vælger, vil også blomstens centrum ændre farve. Vælger du f.eks. den klare model, vil blomstens centersten være af typen aurora boreals, som er en variant der skifter farve alt efter hvor lyset rammer stenen.

Blomsten sidder fast i en lille base, som faktisk erstatter den normale kugle i en kuglering. Basen er 4 mm. i diameter og ca. 2 mm. dyb. Den har et lille gevind i midten, hvor blomsten skrues i og efterfølgende sidder fast. Basen har to fordybninger i kanten, hvor de to ender på ringen sidder i spænd.

Farve på selve ringen kan du også selv vælge. Bemærk dog, at det kun er ringen der vælges farve på her og ikke selve metallet der udgør blomsten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 12 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 14 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Farve Blank
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.