Septumpiercing af 14 karat guld med fem sten

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingsmykker af ædelmetal, som dette smykke er lavet af, er bare lidt mere stilfulde at bære, end smykker lavet af plastik eller andet ikke-ædelt materiale. Ved første øjekast kan man ikke se forskel på dette smykke og et smykke lavet af kirurgisk stål. Men man får heller ikke lavet en piercing for andre end sin egen skyld, så at man selv ved hvad materialet er lavet af, er mere end rigeligt.

Septumringen her er lavet af ét stykke metal, dvs. der er ikke nogle dele der sidder løst eller som kan bevæge sig frit. Måden hvorpå man får smykket i kroppen, er ved at twiste de to endeåbninger fra hinanden, så man i åben tilstand får noget der ligner en twisterring. Når smykket så er kommet i næsen, kan de to ender vrides på plads, så de igen er overfor hinanden. Træk dem endelig ikke fra hinanden - Så ender du med et ovalt smykke der har mistet sin styrke.

Smykket er forholdsvis simpelt i sit design, da det faktisk bare forstiller en rund ring, hvor der i bunden af ringen, altså det stykke som vil sidde under din næsetip, er placeret fem klare og smukke sten. Ved den almindelige gule guldmodel, træder stenene en anelse mere frem, da kontrasten mellem guldet og stenene er større end på modellen af hvidguld.

Uanset hvilken af de to modeller du vælger, vil du få et ekstravagant smykke af ægte 14 karat guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 12 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 12 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing af 14 karat guld med fem sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.