Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Septumpiercing af 14 karat guld med fem sten

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingsmykker af ædelmetal, som dette smykke er lavet af, er bare lidt mere stilfulde at bære, end smykker lavet af plastik eller andet ikke-ædelt materiale. Ved første øjekast kan man ikke se forskel på dette smykke og et smykke lavet af kirurgisk stål. Men man får heller ikke lavet en piercing for andre end sin egen skyld, så at man selv ved hvad materialet er lavet af, er mere end rigeligt.

Septumringen her er lavet af ét stykke metal, dvs. der er ikke nogle dele der sidder løst eller som kan bevæge sig frit. Måden hvorpå man får smykket i kroppen, er ved at twiste de to endeåbninger fra hinanden, så man i åben tilstand får noget der ligner en twisterring. Når smykket så er kommet i næsen, kan de to ender vrides på plads, så de igen er overfor hinanden. Træk dem endelig ikke fra hinanden - Så ender du med et ovalt smykke der har mistet sin styrke.

Smykket er forholdsvis simpelt i sit design, da det faktisk bare forstiller en rund ring, hvor der i bunden af ringen, altså det stykke som vil sidde under din næsetip, er placeret fem klare og smukke sten. Ved den almindelige gule guldmodel, træder stenene en anelse mere frem, da kontrasten mellem guldet og stenene er større end på modellen af hvidguld.

Uanset hvilken af de to modeller du vælger, vil du få et ekstravagant smykke af ægte 14 karat guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 12 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 12 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing af 14 karat guld med fem sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.