Spar op til 25% på bestsellers

25% rabat på øresmykker

Et nyt tilbud hver dag

Et nyt tilbud hver dag

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Sekskantet dermal med sten

55,20 kr Fra 69,00 kr
På lager

Klare sten på piercingsmykker gør altid et smykke bedre - dette smykke inkluderet. Her får du nemlig hele syv små klare sten, som sidder på en sekskantet dermal - smykket havde været lidt kedeligt uden stenene. Der sidder en klar sten på hver af smykkets seks kanter, og så sidder der også en klar sten inden i midten af smykket. Centerstenen sidder en smule højere oppe end resten af stenene, så den derved bliver fremhævet og står mere skarpt.

Selve skruen, som skal ned i din dermal base er lavet af kirurgisk stål, og resten af smykket er lavet af messing, som så derefter er blevet belagt. Du kan vælge mellem flere forskellige farver til smykket her - f.eks. så fås den både i guld og rødguld, hvor farven dog kun gælder for selve smykket og ikke for stenene, der altid vil være klare. Hvis du vælger en guld eller rødguld udgave, så er smykket belagt med 14 karat guld, hvilket giver smykket et eksklusivt look.

Detaljer
NavnSekskantet dermal med sten
SKUDermal-47
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse6 mm.
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sekskantet dermal med sten
Din bedømmelse
Sekskantet dermal med sten