Sæt af ørepiercinger med sten af opalite

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du ikke mindre end hele tre smukke ørepiercinger i ét og samme køb. De tre søde øresmykker har en henholdsvis 3, 4 og 5 mm. stor opalitesten i fronten. De kan enten placeres forskellige steder på øret, eksempelvis med en i øreflippen, en i tragus og en i helix. Eller de kan sidde på stribe i øreflippen eller langs kanten af øret, hvor de vil få en rigtig flot stor-større-størst effekt, med deres tre forskellige størrelser.

Sættet med ørepiercinger fås i flere forskellige modeller, samt med flere forskellige farver sten, i en af modellerne. For hvis du vælger den klassiske blanke model, kan du nemlig frit vælge mellem fire forskellige smukke farver opalite. Den farve du vælger vil være repræsenteret i alle tre ørepiercinger i sættet.

Du har dog også mulighed for at få dine ørepiercinger i enten sort-, guld- eller rødguldsfarvet, hvis du ønsker et look med lidt mere blikfang. Disse modeller fås dog kun med den hvide opalitesten, som til gengæld står rigtig flot til både den sorte samt de to guldfarvede varianter.

Opalite er en meget fin krystal som siges at fremme energier som kærlighed og troskab, ligesom den også skulle rumme egenskaber der hæmmer depression og angst. Nøgleord for denne smukke sten er smukke begreber som kærlighed, sjælefred og ro.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-135
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Er smykket limet? Ja
Stentype Opalite
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super smukke
Karakter
Super smukke sæt øreringe skal bestemt have bestilt et sæt mere til det andet øre Bedømt af Skrædder
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger med sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images