Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sæt af ørepiercinger med sten af opalite

Lagerstatus: På lager

Pris: 129,00 DKK

Nu kun: 103,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du ikke mindre end hele tre smukke ørepiercinger i ét og samme køb. De tre søde øresmykker har en henholdsvis 3, 4 og 5 mm. stor opalitesten i fronten. De kan enten placeres forskellige steder på øret, eksempelvis med en i øreflippen, en i tragus og en i helix. Eller de kan sidde på stribe i øreflippen eller langs kanten af øret, hvor de vil få en rigtig flot stor-større-størst effekt, med deres tre forskellige størrelser.

Sættet med ørepiercinger fås i flere forskellige modeller, samt med flere forskellige farver sten, i en af modellerne. For hvis du vælger den klassiske blanke model, kan du nemlig frit vælge mellem fire forskellige smukke farver opalite. Den farve du vælger vil være repræsenteret i alle tre ørepiercinger i sættet.

Du har dog også mulighed for at få dine ørepiercinger i enten sort-, guld- eller rødguldsfarvet, hvis du ønsker et look med lidt mere blikfang. Disse modeller fås dog kun med den hvide opalitesten, som til gengæld står rigtig flot til både den sorte samt de to guldfarvede varianter.

Opalite er en meget fin krystal som siges at fremme energier som kærlighed og troskab, ligesom den også skulle rumme egenskaber der hæmmer depression og angst. Nøgleord for denne smukke sten er smukke begreber som kærlighed, sjælefred og ro.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-135
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Opalite
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super smukke
Karakter
Super smukke sæt øreringe skal bestemt have bestilt et sæt mere til det andet øre Bedømt af Skrædder
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger med sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images