Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Rund septumclicker af 14 karat guld med mange sten-30%

Julekalendertilbud!

...

769,30 kr Fra 1.099,00 kr -30%
På lager

Julekalendertilbud!

...

Her er der lagt op til den helt store forkælelse af din septumpiercing, for her får du nemlig et smykke som hverken går på kompromis med design eller kvalitet. Smykket er en såkaldt septumclicker, hvor den lille stav som går gennem selve piercinghullet, blot åbnes og lukkes med et enkelt lille klik.

Designet er helt overdådigt med funklende flotte klare sten fra ende til anden, samt en smuk "bølget" kant der følger de mange sten hele vejen rundt. Stenene går usædvanligt langt op på dette smykke, så det vil se ud som om ren stenbesat ring, når smykket sidder i næsen. Den bølgede kant går også lige så langt op som stenene gør, så designet er virkelig gennemført ned til mindste detalje.

Dette eksklusive guldsmykke kan både fås i hvid- og almindling guld, alt efter smag og behag. Ønsker du et stilrent look med et køligt touch, vil modellen af hvidguld måske falde mest i din smag. Sætter du derimod pris på et varmt og sostifikeret udtryk, vil den gyldne guld måske være mere dig.

Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at få et septumsmykke af ypperste kvalitet samt ægte 14 karat guld.

Detaljer
NavnRund septumclicker af 14 karat guld med mange sten
SKUNose-113
Kampagne-30%
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeHængsel
TypeSeptum clicker
PlaceringSeptum
Længde8 mm.
Diameter på ring10 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rund septumclicker af 14 karat guld med mange sten
Din bedømmelse
Rund septumclicker af 14 karat guld med mange sten