Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Rund hanger af træ

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du mere til de organiske materialer som træ, så vil denne hanger være perfekt til dig. Du ser nemlig her en meget simpel hanger, som er lavet af træ. Denne hanger er til dig, der har stretchet dit øre mere end 6 mm, da den kun kan fås fra 6 mm. i diameter. Hangeren har fået en rund form, og den kan fås i henholdsvis lyst træ og mørkt træ. Idet at smykket er lavet af træ, bliver det også tilført en form for charme, da det naturlige kommer ind over udtrykket - hvilket giver denne hanger et utroligt fedt look.

Du kan få denne hanger i flere forskellige størrelse lige fra de ovennævnte 6 mm. helt op til det store stretch på 16 mm. For at gøre isættelse letere kan du, som tilvalg, købe smørende middel til stretching, som får smykket til at glide i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-164
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rund hanger af træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.