Rød tunnel af akryl med hjerte

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 8,70 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Overskriften siger næsten alt hvad der behøver at fortælles om dette enkle og tidsløse design. Men hvis du er i tvivl om denne model er noget for dig, bør du læse med her.

Modellen er lavet i en mat rød akryl, hvilket giver den et mere seriøst look, fremfor hvis den var lavet i lyserød eller en mere skinnende farve. Hjertet er udformet så det giver det størst mulige hul, så man stadig tydeligt kan se at du har stretchet dine øreflipper.
Bemærk at dette er en såkaldt saddle tunnel, hvilket gør den en anelse mere kompliceret at sætte i øret, men som samtidig gør det muligt at lave det så enkelt og stilrent. For en saddle tunnel som denne, har nemlig ikke noget skruegevind eller en o-ring på bagsiden. Den er blot lavet med høje kanter og en fordybning i midten, hvilket gør at de kan sidde godt fast i øret uden brug af en lås eller andet.

Så er denne tunnel noget for dig, er det bare med at vælge den rette størrelse og bestille. Vi garanterer at vi sender dine tunnels hurtigt, men også at du her får et smykke af høj kvalitet. Med det mener vi at smykket både er lavet smukt, men også at du kan være sikker på at den akryl der er brugt, ingen farlige stoffer indeholder og er sikker at benytte i kroppen.

Med andre ord - Du kan trygt gå videre med din bestilling...

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-103
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Rød
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rød tunnel af akryl med hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.