Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med wirerlås

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en virkelig lækker piercingring i et anderledes og meget spændende design. Låsen er lavet med en lille wire med en fjeder i, som gør den væsentlig anderledes end de ringe man ellers typisk ser. Ringen med wirelås fås i forskellig etrådtykkelser og kan derfor bruges i utrolig mange peircinger.

Ud over ansigtspiercinger vil denne ring også være velegnet til øre, bryst samt visse former for intimpiercinger. Ringen fås i 3 forskellige diametermål så du har mulighed for at få et smykke som passer perfekt til den piercing du ønsker at bruge den i.

Så er du hip og elsker du de lidt rå og anderledes smykker, så er denne ring med wirelås sikkert lige noget for dig. Stilen er enkel, fræk og cool på samme tid og så kan man da næsten ikke forlange mere af et enkelt lille smykke vel? Køb ringen i dag og få den leveret lige til postkassen med vores dag-til-dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Rigtig fin ring
Karakter
Ringen er super fin, og jeg kan godt lide den diskrete wirerlås. Eneste minus er, at låses/wireren er lidt svær at få på, men dette gør samtidig også, at låsen ikke går op eller at ringen falder ud. Bedømt af Pernille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med wirerlås
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images