Ring med tre aflange sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket, som du er kommet ind på, er lavet af ét stykke messing, som er blevet formet til en ring. Ringen hænger dog ikke sammen, det ville også være svært at få ringen i, hvis den havde været et stykke sammenhængende metal. Ringen er designet til at kunne bøjes frem og tilbage når man skal tage smykket i og ud - på billedet længere oppe er det illustreret, hvordan ringen bøjes frem og tilbage.

Smykket består dog ikke kun af en ring, der er nemlig også blevet påsat et fint design, hvilket består af tre aflange og klare sten på fronten af smykket, som også kaldes marquise sten. Disse sten sidder forskudt af hinanden og puster lidt liv i smykket. Stenene sidder fast ved hjælp af to forhøjninger i hver ende af stenen - disse forhøjninger forhindrer at smykket falder ud på dårlige tidspunkter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-130
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 10 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med tre aflange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.