Ring med stenbesat halvmåne

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her finder du en simpel ring, som kan bruge i mange piercinger - blandt andet som næsepiercing. Smykket er lavet af messing og er eksempelvis belagt med 14 karat guld, hvis du vælger den gule guld udgave af ringen. Smykket måler 0,8 mm. i trådtykkelse og 8 mm. i diameter, som gør smykket til en utroligt god næsepiercing. Hvis du skal bruge ringen andre steder i kroppen, så skal du blot være opmærksom på, at målene på din piercing passer med ringen.

På fronten af smykket sidder der en flot halvmåne. På månen sidder der tre små klare sten, der sidder fast ved hjælp af de små prikker, som du kan se på billedet længere oppe. Dette er sikrer, at stenene sidder godt fast og at de er meget mere synlige - fremfor at de skulle sidde gemt væk nede i en fordybning i månen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-134
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med stenbesat halvmåne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.