Ring med Playboy™ bunny som vedhæng

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette søde piercingsmykke fra Playboy™, er lidt af et alsidigt smykke, dog med sine begrænsninger. Forstået på den måde, at trådtykkelsen og diameteren på smykket er henholdsvis 1,2 mm. og 10 mm. Det gør, at smykket ikke kan bruges af alle til f.eks. en brystpiercing, da mange er piercet til at kunne bruge 1,6 mm. smykker. Samtidig vil 10 mm. i diameter også være for småt for visse personer. Til gengæld vil den være kanon sød som et smykke, til kvinden der er piercet vandret gennem klitoris forhud (HCH). Eller blot som en almindelig ørering i øreflippen.

Ringen er lavet af kirurgisk stål og vedhænget af messing. Hele herligheden er efterfølgende blevet belagt med en farve, som du selv vælger i boksen herover. Vælg mellem tre skønne farver. Den blanke model findes desuden med to forskellige stenfarver, som er henholdsvis klar og lyserød. Alt efter hvilken stenfarve du vælger, vil farven gå igen i kaninens lille øje - Øjet er nemlig fremhævet med en lille sten, for at fuldende smykkets detaljer fuldt ud

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-109
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med Playboy™ bunny som vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.