Ring med Playboy™ bunny som låsekugle

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig et virkelig lækkert og stilrent smykke, som har den superfrække og yderst velkendte lille playboy bunny, som lukkekugle. Det er både frækt og elegant på samme tid, fordi smykket netop ikke består af andet, end den simple blanke ring, og den lille bunny som holder den sammen.

Ringen fås i to forskellige størrelser, nemlig med en trådtykkelse på enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Den passer perfekt til de lidt mere kinky piercinger, såsom diverse former for intimpiercinger, og så selvfølgelig i en nipplepiercing.

Selve kaninen er holdt i et simplistisk design, med en enkelt sort sten, der forestiller kaninens øje. Playboy har en fortræffelig evne til at kombinere det elegante med det frække, og det har de da også formået at opnå, i dette smykkes design.

Hvis ringen skal sidde et sted hvor det kan være lidt svært at komme til, når dem skal åbnes og lukkes, anbefaler vi at man f.eks. bruger en ringåbner, når smykket skal ud af kroppen. Så risikerer man ikke at komme til at kradse sig i den sarte hud, når man mokser rundt med fingrene.

Både ringåbneren og ringlukkeren, kan findes her på shoppen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 12 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med Playboy™ bunny som låsekugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.