Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med Playboy™ bunny som låsekugle

Lagerstatus: Ikke på lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig et virkelig lækkert og stilrent smykke, som har den superfrække og yderst velkendte lille playboy bunny, som lukkekugle. Det er både frækt og elegant på samme tid, fordi smykket netop ikke består af andet, end den simple blanke ring, og den lille bunny som holder den sammen.

Ringen fås i to forskellige størrelser, nemlig med en trådtykkelse på enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Den passer perfekt til de lidt mere kinky piercinger, såsom diverse former for intimpiercinger, og så selvfølgelig i en nipplepiercing.

Selve kaninen er holdt i et simplistisk design, med en enkelt sort sten, der forestiller kaninens øje. Playboy har en fortræffelig evne til at kombinere det elegante med det frække, og det har de da også formået at opnå, i dette smykkes design.

Hvis ringen skal sidde et sted hvor det kan være lidt svært at komme til, når dem skal åbnes og lukkes, anbefaler vi at man f.eks. bruger en ringåbner, når smykket skal ud af kroppen. Så risikerer man ikke at komme til at kradse sig i den sarte hud, når man mokser rundt med fingrene.

Både ringåbneren og ringlukkeren, kan findes her på shoppen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 12 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med Playboy™ bunny som låsekugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.