Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med opalsten på siden

Lagerstatus: På lager

Pris: 129,00 DKK

Nu kun: 103,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på billedet herover, er udstyret med op til 5 syntetiske opaler på siden af ringen. Du kan også vælge varianter med både 1 og 3 sten. Bemærk dog, at vælger du varianten med 1 sten, vil stenens diameter være ca. 3 mm. På de to andre modeller med flere sten, er diameteren 2 mm. pr. sten. Ellers er de identiske når det kommer til trådtykkelse og diameter.

Ringen er ikke forsynet med en låsekugle eller andre dele der kan tages af ringen. Ringen består af ét stykke metal, som åbnes og lukkes ved at vride enderne parallelt fra hinanden, så ringen får form som en twisterring. På den måde bibeholder ringen sin elasticitet og bliver ikke deform. Det er naturligvis sværere at udføre denne handling jo tykkere trådtykkelse du vælger, men dog ikke umuligt.

Smykket er lidt af et alsidigt smykke, forstået på den måde, at det kan anvendes i mange piercinger. Få evt. lidt inspiration på det ene billede herover, hvor ringen er placeret forskellige steder. Ringen kan også anvedes i f.eks. en læbepiercing. Valget er dit, så længe ringens mål stemmer overens med de mål din piercing bruger.

Du kan sammensætte et unikt smykke ud fra forskellige parametre herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med opalsten på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.