Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med opalsten på fronten

Lagerstatus: På lager

Pris: 239,00 DKK

Nu kun: 191,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen, som du kan se på billedet længere oppe, er lavet af kirurgisk stål. Men som du nok kan se på billedet, så er der rigtig mange ringe. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige udgaver af ringen. For det første, så kan du vælge, hvilken farve ringen skal have - det kunne være, at den sorte ring fangede dig, eller måske en elegant guld. For det andet så kan du også vælge hvilken farve stenene på smykket skal være. Der sidder nemlig hele syv opalsten på smykket, og de kommer i flere forskellige farver, heriblandt blå og hvid.

Smykket kan bruges i flere piercinger, derfor er det også blevet gjort muligt, at vælge mellem flere trådtykkelser. Derved kan du tilpasse smykket til den piercing du ønsker at bruge den i. Du kan eksempelvis få den med en trådtykkelse på 1,2 mm., som passer godt til en septumpiercing.

Så tag et kig i kasserne ved siden af billedet og skab din egen personlige udgave af denne ring!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-143
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med opalsten på fronten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.