Ring med elefant

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet lidt længere oppe på siden finder du denne søde lille ring med en elefant. Ringen er lavet af kirurgisk stål og elefantens hoved er lavet af messing. Selve ringen er elefantens snabel der snor sig i en stor cirkel - så hele smykket er faktisk en elefant.

Elefantens hoved er som sagt lavet af messing, den er blevet belagt for, at matche ringen der er blank, da det jo er lavet af stål. Rundt omkring er der mørke afmærkninger på elefanten, som gør den meget mere levende at se på. Elefanten har også fået påsat en lille Aurora Borealis sten i øjet, som funkler og skinner når lyset rammer den. Smykket er også ens på begge sider, så det kan vendes og drejes som du har lyst til.

Da smykket her er en helt almindelig ring, kan den også bruges i flere piercinger. Den måler 1,2 mm. i trådtykkelse, samt 10 mm. i diameter, hvilket betyder den eksempelvis kunne være utrolig god som et septumsmykke. Men, hvor du sætter smykket i henne, er helt op til dig - du skal blot være opmærksom på, at målene på smykket passer til den piercing du vil bruge den i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 11 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med elefant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.