Ring med diamantformet design på siden

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her på siden finder du en meget simpel ring. Denne ring er lavet af messing og belagt med rhodium, hvilket giver smykket dens blanke og skinnende overflade. På smykkets side, altså den side som kommer til at være fronten når du bærer smykket, sidder der et diamanformet design. På denne diamantform sidder der en hel masse små klare sten, hvilke sidder fast ved hjælp af de små "dråber" af metal, som sidder rundt om dem og holder dem på plads.

Smykket her kan du også bruge flere steder på kroppen. Du kan f.eks. bruge den i din næsepiercing, eller du kan bruge den i din ørepiercing. Det eneste du skal være opmærksom på, er at målene på ringen skal stemme overens med målene på din piercing. Dette sikrer, at smykket kommer til at sidde bedst muligt på dig. Måden du bruger ringen er ved at bøje selve ringen, som du kan se på billedet, sætter ringen i og herefter bøjer ringen tilbage igen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-127
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med diamantformet design på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.