Ring med cylinderformet kugle og opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 63,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ring ser ud som langt de fleste andre almindelige piercingringe - Den eneste forskel er selve kuglen, som ikke er kuglerund, men cylinderformet. Det gør at opalstenen der sidder i fronten ser en anelse flad ud. Samtidig gør det også, at opalstenen ofte vil pege ud fra kroppen, hvis smykket ligger fladt mod huden. Cylinderen er nemlig flad bagpå og vil derfor for det meste ligge sig fladt op ad huden og på den måde pege udad.

Ringen findes i flere forskellige farver, diametre og tykkelser. Det er ikke muligt at vælge kuglestørrelse, da størrelsen på kuglerne vil følge størrelsen på ringen. Så du vil ikke få en 6 mm. tyk ring med en 3 mm. kugle - Kuglen er altid større end ringens tykkelse.
På de små ringtykkelser klikkes cylinderen let ud af ringen og sættes let i igen. Men på de større tykkelser kan det være en god idé med en ringåbner, da en stor ringtykkelse kombineret med en lille diameter godt kan være svær at få cylinderen ud af. Cylinderen har to fordybninger, som enderne på ringen skal presses ned i.

Den føromtalte opalsten er ikke en ægte opal, da de ofte er meget skrøbelige og dermed ikke særlig godt egnet til smykke brug. Opalen er syntetisk, hvilket gør den mere holdbar. Samtidig kan man næsten ikke se forskel på en syntetisk opal og en ægte opal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-147
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk opal
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med cylinderformet kugle og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.