Ring med cylinderformet kugle og opalsten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ring ser ud som langt de fleste andre almindelige piercingringe - Den eneste forskel er selve kuglen, som ikke er kuglerund, men cylinderformet. Det gør at opalstenen der sidder i fronten ser en anelse flad ud. Samtidig gør det også, at opalstenen ofte vil pege ud fra kroppen, hvis smykket ligger fladt mod huden. Cylinderen er nemlig flad bagpå og vil derfor for det meste ligge sig fladt op ad huden og på den måde pege udad.

Ringen findes i flere forskellige farver, diametre og tykkelser. Det er ikke muligt at vælge kuglestørrelse, da størrelsen på kuglerne vil følge størrelsen på ringen. Så du vil ikke få en 6 mm. tyk ring med en 3 mm. kugle - Kuglen er altid større end ringens tykkelse.
På de små ringtykkelser klikkes cylinderen let ud af ringen og sættes let i igen. Men på de større tykkelser kan det være en god idé med en ringåbner, da en stor ringtykkelse kombineret med en lille diameter godt kan være svær at få cylinderen ud af. Cylinderen har to fordybninger, som enderne på ringen skal presses ned i.

Den føromtalte opalsten er ikke en ægte opal, da de ofte er meget skrøbelige og dermed ikke særlig godt egnet til smykke brug. Opalen er syntetisk, hvilket gør den mere holdbar. Samtidig kan man næsten ikke se forskel på en syntetisk opal og en ægte opal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-147
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med cylinderformet kugle og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.