Ring med butterfly

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Man skal vel klæde sig lidt fint på en gang i mellem. Det kan du gøre med denne piercingring. Ringen er lavet af messing og belagt for at give den en fin blank overflade i stedet for den kedelige og gullige farve, som messing har. På fronten af smykket sidder der en flot butterfly, så du rigtig kan blive klar til et black tie event. Butterflyen er også blevet besat med en masse små klare sten, som får den til at funkle når lyset rammer den.

Det omtalte smykke kan dog ikke kun bruges ét sted på kroppen, men mange forskellige steder - kun fantasien sætter grænser. Du kunne f.eks. bruge smykket i næsen, eller du kunne bruge det i en ørepiercing. Her vil butterflyen sidde og pryde dit piercinghul efter isættelse. Hvordan du sætter smykket i, er fint illustreret på billedet ovenfor, du bøjer simpelthen bare ringen frem og tilbage under isætning af smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-128
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med butterfly
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.