Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring af 14 karat guld med sten på siden

Lagerstatus: Ikke på lager

539,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne fine, og enkle ring, får du et smykke som kan bruges i flere forskellige typer piercinger som f.eks. tragus-, helix-, næse- eller læbepiercing
Ringen du ser på billedet herover, kan du både få i almindelig gul guld og i hvidguld. Begge modeller er lavet af ægte 14 karat guld, og er dermed et fantastisk materiale at benytte i sin piercing.

Ringen åbnes, og lukkes på den måde, at enderne skal "vrides" fra hinanden. På den måde åbnes enderne væk fra hinanden og smykket kan sættes i din piercing. Herefter skubbes enderne sammen igen, og smykket er nu lukket. Du må ikke hive enderne fra hinanden, så smykket får form som et "C". Det skal have form som en "twisterring", da smykket ellers vil miste sin elasticitet. Det kan kræve lidt øvelse hvis smykket sidder et sted det i forvejen kan være svært at komme til, men når man har prøvet det et par gange, kan det næsten gøres med lukkede øjne.

Smykket findes som sagt i to forskellige guldvarianter. Samtidig kan smykket også købes i to forskellige trådtykkelser, som du selv vælger i boksen herover. Fælles for begge variationer er de små sten, som sidder på siden af ringen. Der er fem små sten, som sidder på en række.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-122
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring af 14 karat guld med sten på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.