Ring af 14 karat guld med opalsten på siden

Lagerstatus: På lager

569,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen som du ser på billedet herover, er lidt af en alsidig ring, forstået på den måde, at den kan bruges i flere forskellige slags piercinger. Brug den f.eks. som en helixpiercing i kanten af øret, brug den som en næsepiercing i næsefløjen eller brug den som en ring i læben. Mulighederne er mange og det er kun din piercings mål der sætter begrænsningen.

Ringen er lavet af 14 karat guld og er smedet i ét stykke. Dvs. der er ingen låsemekanisme eller andet på dette smykke. Smykket åbnes og lukkes udelukkende ved at "vride" enderne fra hinanden, så ringen får form som en twisterring. Derefter kan ringen sættes i piercingen og enderne vrides på plads igen. Det kan kræve lidt øvelse, hvis ens piercing sidder et sted der i forvejen er svært at komme til, men det er ikke en umulig opgave. Smykket er på siden forsynet med fem små opalsten, som ikke er ægte opaler, men syntetiske opaler. Opalerne sidder som perler på en snor efter hinanden. Grundet stenenes retning, gør denne ring sig ikke særlig godt i enkelte piercinger. F.eks. vil den være dum at bruge i en septumpiercing, da stenene vil pege nedad.

Du vælger selv om du vil have ringen i almindelig gul guld eller om du vil have den blankere version, som er 14 karat hvidguld. Begge modeller er af samme lødighed. Du vælger samtidig også selv hvilken trådtykkelse du ønsker ringen skal have samt farven på stenene.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk opal
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring af 14 karat guld med opalsten på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.