• Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 199,- kr. Ellers fragt fra 9,- kr.
 • Dag til dag levering
  Få din ordre næste hverdag, bestil inden. kl. 15.00.
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Sådan sender du en vare retur

Retur

Ønsker du at sende et smykke retur, vil vi naturligvis gerne bytte det.
Herunder finder du et par informationer, som du skal bruge når du sender varen retur.

Hvad kan jeg sende retur?

Du kan sende alt retur, inden for 30 dage fra købsdatoen, så længe smykket er i sin originale indpakning. Er smykket først pakket ud, kan vi ikke tage det retur og sælge det videre til en anden person. Vi tager nemlig ikke brugte smykker retur, da vi mener alle har ret til at få et rent smykke, som ikke har været i kroppen på andre.

Bemærk at hvis du har fået fri fragt i rabat, grundet din ordres størrelse, vil denne rabat fratrækkes, såfremt din restordre kommer under fri fragt grænsen. Har du derudover valgt specielle tilvalg så som forlænget returret eller en hurtigere leveringsmetode end vores standard til 9,- kr. refunderes dette ej heller.

Hvad skal jeg gøre?

Når du sender varen afsted, skal du selvfølgelig sende det forsvarligt, så det ikke går i stykker under transport. Nogle af vore varer er lidt skarpe eller spidse og kan godt "bore" sig ud af en kuvert, så pak det godt ind.

Nogle pakker kan også blive væk hos Post Danmark, så for at være sikker på at det kommer frem til os, kan du sende det som pakke, hvor du får et Track & Trace nummer på. Pakker uden Track & Trace nummer, er ikke forsikret hos hverken Post Danmark eller BodyMod.dk Shop. Så vælg din forsendelsesmetode og emballage omhyggeligt. Bemærk dog at pakker sendt med efterkrav og/eller uden omdeling, afhentes ikke.

Hvad skal vi modtage fra dig?

Vi skal selvfølgelig have det smykke du ønsker byttet eller have pengene retur for. Derudover skal vi bruge dit ordrenummer samt en lille note om hvad der skal ske med smykket (Skal det byttes og hvad skal det byttes til eller ønsker du pengene retur).

Alternativt kan du hurtigt kontakte kundeservice via telefon (10-14.45 alle hverdage) eller email. Så kan vi hurtigt guide dig til en korrekt ombytning.
Du finder vores live-chat i nederste højre hjørne af din skærm, vores telefonnummer er: 78 76 88 89 og du kan skrive til os pr. email på info@bodymod.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores handelsbetingelser, hvor du kan læse mere omkring returnering af produkter. Bemærk at der ikke er nogle gebyrer eller ektra fragtomkostninger for dig (fra os og ud til dig igen). Ombytnigner behandles typisk inden for samme hverdag disse modtages hos os. Fra at vi modager pakke og til du modtager denne igen, går der typisk 1-4 hverdage, afhængigt af Post Danmarks leveringstider.

Hent vores fortrydelsesformular her

Du sender pakken retur til:

BMS
Kettingvej 5
6440 Augustenborg