Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Sådan sender du en vare retur

Retur

Ønsker du at sende et smykke retur skal du naturligvis være velkommen til det.
Herunder finder du et par informationer, som du skal bruge når du sender varen retur.

Hvad kan jeg sende retur?

Du kan sende alt (Ikke bestillingsvarer og specialfremstillede varer) retur, inden for oplyste returretsperiode, så længe smykket er i sin originale indpakning. Er smykket først pakket ud, kan vi ikke tage det retur af hygiejniske årsager.

Hvad skal jeg gøre?

Når du sender varen afsted, skal du selvfølgelig sende det forsvarligt, så det ikke går i stykker under transport. Vi kan ikke stilles til ansvar for smykker der er ødelagt under transport ved en returnering. Vi anbefaler ikke at du genbruger emballagen du modtog smykkerne i, da dette er en engangsemballage.

Fragten retur til os står du selv for. Nogle pakker kan også blive væk hos posten, så for at være sikker på at det kommer frem til os, kan du sende det som sporbar pakke med forsikring. Returpakker er ikke forsikret hos BodyMod. Vælg derfor din forsendelsesmetode og emballage omhyggeligt. Bemærk også, at pakker sendt med efterkrav og/eller uden omdeling, afhentes/modtages ikke.

Hvad skal vi modtage fra dig?

Vi skal selvfølgelig have det retur, som du ønsker pengene tilbage for. Derudover skal vi bruge en kopi af fortrydelsesformularer herunder eller tilsvarende information.

Vi henviser i øvrigt til vores handelsbetingelser, hvor du kan læse mere omkring returnering af produkter. Bemærk også, at vi ikke tilbyder ombytninger men kun refundering af beløbet. Ønsker du derfor en anden model, farve eller mål, skal du blot selv bestille dette online.

Hent vores fortrydelsesformular her

Bemærk at hvis du har fået fri fragt i rabat, grundet din ordres størrelse, vil denne rabat fratrækkes, såfremt din restordre kommer under fri fragt grænsen. Har du derudover valgt specielle tilvalg så som forlænget returret eller en hurtigere leveringsmetode end vores standard, refunderes dette ej heller.