Recovery Piercing Aftercare

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvorfor skal du købe dette renseprodukt frem for alle de andre der er på markedet? Fordi det er et miljøvenligt og vegansk produkt uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Væsken består udelukkende af vand og salt.

Er din piercing irriteret, sprayes væsken let på din piercing og fremmer dermed helingsprocessen. Væsken kommer i en hermetisk forseglet spraydåse, som forhindre støv og bakterier i at komme i nærheden af væsken. Samtidig er indholdet beskyttet mod sollys og luft og forhindrer dermed nedbrydning af væsken.

Er du bare ude på at rense din (ikke irriterede) piercing på en let og simpel måde, er denne spraydåse også et rigtig godt produkt. Væsken opløser og fjerner let snavs, når den er blevet sprayet på din piercing.

Bruges produktet på en irriteret piercing, kan der nævnes at væsken har en kølende effekt, som samtidig blødgør huden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Recovery
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 45 ml.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Recovery Piercing Aftercare
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.