Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Rastaplug af akryl med hampblad

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 DKK

Nu kun: 51,75 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Står ud og skal have en ny plug til dit stretch og nu læser om denne, er det nok på grund af dets smukke design.
I center af pluggen er et utrolig veludført motiv af et hampblad i rastafarver med lækre små detaljer og fadene farver.

Modellen her er lavet af ren sort akryl og har den klassiske saddle plug form. Formen gør at der ikke er nogle detaljer, så som en o-ring eller andet, der stjæler motivets opmærksomhed og at det er både let og tage i og ud af øret. Dog kræver formen typisk at man er færdigheletl, da der er flares (kanter) både for og bag.
Akryl er et sikkert materiale at benytte og har fordelen af at være let i vægt, således at det ikke tynger i ørefippen. Derfor vejer en model på 8 mm. da også kun 0,8 gram.

Så hvad enten du er en ægte rastafari eller blot ønsker at udtrykke din kærlighed til den THC bærende plante, så overvej lige om denne model ikke kunne være noget for dig og smid den så i kurven ;)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-160
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rastaplug af akryl med hampblad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.