Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Rastafarvet tunnel af akryl

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stretching kan til tider være en smertefuld proces, men det er det ikke her, da smykket har et skruegevind, så der ikke skal krænges store kanter ind i øret - Her får du virkelig en tunnel, som både er smart og lækker for kroppen at bruge. Den er fremstillet af gennemfarvet akryl af god kvalitet, som er både let og samtidig utrolig solid. Så man vil med andre ord kunne beholde dette smykke i mange år, uden at skulle tænke på om det var et godt valg. For her er du sikker på du får et smykke i et solidt materiale, som samtidig er 100% nikkelfrit.

Smykket er som sagt fremstillet af gennemfarvet akryl, dvs. farverne er ikke blot malet på. Farverne kan med deres sammensætning, rød, gul, sort og grøn associeres med rastafaribevægelsen.

Tunnelen kan vælges i størrelser fra 4 mm. og helt op til 16 mm. Du vælger selv din ønskede størrelse i boksen herover.

Peace man.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rastafarvet tunnel af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.