Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Rasta kugle med peace logo

Lagerstatus: På lager

14,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kuglen her er lavet det det sikre og lækre materiale akryl og har de ideelle mål til f.eks. en tunge eller navlepiercing. Når akryl bruges i bunden har det den store fordel at det er skånsomt mod dine tænder samt tandkød. I toppen af kuglen er der printet det universelle peace logo, som passer utrolig godt til resten af kuglen der er lavet i de tre lækre rastafari farver - Grøn, gul og rød.

Det velkendte peace logo blev oprindeligt designet i 1950 til støtte af den Brittiske kampagne for atomnedrustning. Symbolet blev siden hen adopteret af mange andre fredsbevarende samt antikrigs bevægelser, og er i dag endt med at være det mest anerkendte symbol for fred generelt.

Køb denne kugle i dag, hvis du vil vise verden din holdning og kærlighed til hele rastabevægelsen og som prikken over i'et, nu endda med peace logo på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Multi
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rasta kugle med peace logo
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.