Professionelt tapersæt

Lagerstatus: Ikke på lager

449,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et professionelt tapersæt som dette, er for dem som gerne vil være sikker på at kvaliteten er i orden når der skal stretches.

De 9 tapers i sættet er alle lavet i solid kirurgisk stål, hvilket gør dem utroligt holdbare, til brug igen og igen.

Taperne er i den tynde ende forsynet med en blød afrunding, som let går ind i hullet. Op langs hele taperen gør den højpolerede overflade at den let glider igennem øret, imens den gør sit job. Til slut finder man en lille udhuling i enden, som gør at det er lettere at isætte en plug eller tunnel, når man har stretchet op.

Alle tapers kommer i en lækker grå æske, lavet af hård plastik og foret med skumgummi. Æsken og foringen er optimal til opbevaring af tapers.

Du kan vælge mellem to sæt. Det ene sæt går fra 2,5 mm. til 10 mm. og indeholder følgende størrelser:

 • 2,5 mm
 • 3 mm
 • 4 mm
 • 5 mm
 • 6 mm
 • 7 mm
 • 8 mm
 • 9 mm
 • 10 mm

Det andet sæt går fra 12 mm. til 20 mm. og indeholder disse størrelser:

 • 12 mm
 • 14 mm
 • 16 mm
 • 18 mm
 • 20 mm

Bemærk at disse tapers ikke er beregnet til at have i ørerne og dermed stretche langsomt frem, men derimod stretche op til næste størrelse i ét hug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Prof-Taperset
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Professionelt tapersæt
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.