Plug med stor sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Så er det nu dine stretches kan blive forkælet big time, med både stil, elegance og masser af blikfang. Her får du nemlig en plug som er helt overdådig lækker, med sin gigantstore facetslebne sten, der bare VIL ses. Øjet kan slet ikke undgå at blive draget mod den funklende flotte sten, som takket være den særlige slibning, glitrer og glimter i stor stil, uanset hvilken vinkel lyser rammer den fra. Fordelen ved denne slibning med mange flader i forskellige vinkler, er nemlig netop at lyset reflekteres i stenen, fra alle sider.

Selve pluggen er hul inden i, så den er langt fra så tung at bære i øret, som den ser ud. Det giver smykket et virkeligt flot og næsten royalt look, uden at tynge dine øreflipper unødigt. Pluggen fås i enten blank eller guldfarvet med en glitrende klar sten, samt i en dyb sort farve, med en tilsvarende flot sort sten. Alle tre modeller er virkelig lækre, så det er kun et spørgsmål om personlig præference, når du skal vælge hvilken plug der skal være din.

Materialet er kirurgisk stål, som er et stærkt og solidt materiale, der holder sig både godt og flot. Stenen sidder fast med fire små diskrete klammer, som sørger for at den bliver siddende hvor den skal. Det er en langt mere holdbar løsning, end hvis de f.eks. blot havde været limet i.

Alt i alt en rigtig lækker plug, som seriøst bare bør ejes af enhver, der har comitted sig til stretching looket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-157
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images