Tilbud

Plug med skibsrat og hængende anker

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 119,00 DKK

Nu kun: 35,70 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Gå planken ud med denne ultra fede plug i et lækkert maritimt design. Pluggen her er udformet som et skibsrat på fronten, i et lækkert og rustikt guldfarvet look. Ankeret har otte styrepinde som sidder symmetrisk placeret hele vejen rundt, og som vil ligge rundt om dit stretch, nærmest som små søde solstråler. Skibsrattets centrum er dekoreret med et smukt og elegant mønster, som giver smykkets overordnede look, en rigtig god balance mellem det feminine og det maskuline.

Nederst i skibsrattet hænger så det fine anker som et ekstra vedhæng, til selve pluggen. Ankeret er ligeledes guldfarvet, med det rustikke touch af mørkere områder i det guldfarvede. Når det mørke blandes ind i det guldfarvede område, giver det et antikt indtryk af smykket, næsten som om det var et værdifuldt gammelt arvesmykke.

Bagsiden er sort og glat, så den er supernem at føre gennem dit stretch. Pluggen hæftes til sidst fast med den medfølgende o-ring på bagsiden, som sørger for at smykket bliver siddende hvor det skal.

Denne unikke plug med ankervedhæng, lagerføres i flere størrelser, som strækker sig fra 6-16 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-137
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med skibsrat og hængende anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.