Tilbud

Plug med patron i hylster

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 39,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du den fødte cowboy med pistolen i bæltet, så vil du se pænt underlig ud, hvis du også har store huller i ørene - Det er i hvert fald ikke noget man ser så tit. Spøg til side ;)

Denne plug er lavet af kirurgisk stål, som ikke frigiver nikkel, og er til dig der har et stretch mellem 4 mm. og 12 mm. Pluggen er forsynet med to o-ringe, for at holde smykket på plads i øret.
For at få en fornemmelse af størrelserne, så måler den mindste model på 4 mm. 18 mm. fra top til bund og den store på 12 mm. måler ca. 25 mm. Så det er altså en plug der ikke lige kan gemmes af vejen, men hvorfor også skjule så fed en plug?

Pluggen er delt op i to dele (4 hvis du tæller o-ringene med), hvor den ene del er hylsteret og den anden er selve patronen, som efterfølgende er blevet guldbelagt. Patronen kan, som du også kan se i nederste højre hjørne på produktbilledet, skrues af. Skruer du patronen af, kommer et lille hulrum til syne. Hulrummets størrelse er naturligvis proportionalt med pluggens størrelse.
Ved første øjekast, kunne man tro at pluggen vejer rigtig meget, men grundet hulrummet, er der skrællet meget af vægten, hvilket er et stort plus ved de større modeller.

Så hvis du vil have noget fedt og anderledes i dit øre, så er denne patronplug et skydegodt valg. Vælg din ønskede størrelse i boksen herover og tilkøb evt. en bøtte Smelly Gelly hvis dine huller også lugter af død og ødelæggelse ;)

Kan du lide denne model, vil du muligvis finde disse to modeller interessante:

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med patron i hylster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.