Plug med oxideret front og lyserød sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen, som du er klikket ind på, er blevet belagt med antik sølv på fronten. Heraf kommer den mørke farve, som du kan se på billedet længere oppe. Den mørke farve får virkelig også den lyserøde sten til at træde frem. Rundt om den lyserøde sten sidder der en masse små kugler, som giver smykket noget dybde - så er det heller ikke så kedeligt at se på.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og fronten er lavet af messing. Som sagt før, så er fronten belagt med antik sølv, det gælder for den mørke del du kan se. Resten af fronten er blevet belagt med en blank belægning, så den matcher resten af smykket. Smykket er udstyret med et lækkert skruegevind på bagsiden, så du meget let kan sætte smykket i dit stretch uden problemer.

Du kan selvfølgelig også vælge mellem flere størrelser på smykket. Det går fra små 6 mm. i diameteren og helt op til 25 mm. - så der er noget for enhver smag. Så er det blot op til dig, at bestille den størrelse, der passer til dit stretch og bestille smykket i dag!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-171
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med oxideret front og lyserød sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.