Plug med moustache

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal dit stretch prydes med et moustache, er denne plug nok noget for dig. Du vælger selv hvilken af de tre træsorter du ønsker og hvilket af de 15 forskellige typer overskæg du vil have graveret ned i pluggen. Så er det noget for dig, så vælg din ønskede træsort, hvilken størrelse du bruger og så nummeret på dit ønskede moustache.

Denne model er designet som en klassisk saddle plug, men med et lille twist. Det beyder at den som alle andre double flared plugs har to flares, altså to faste kanter og en indhuling i midten på det bærende stykke. Det er her midt på pluggen at vi måler diameteren, så den størrelse du vælger, skal blot være den størrelse dit stretch er.
Men nu til det lille twist. Denne model buler ikke ud af dit hul, som almindelige plugs normalt gør. Fladen med motivet er helt flad og ikke kuppelformet som normalt. Når den er helt flad, vil den følge øret mere naturligt, hvilket giver et mere roligt look. Med andre ord, vil denne plug passe bedre i dit øre end de fleste andre plugs.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Denne plug er også meget kortere end de fleste andre. På størrelserne fra 12 mm. og op, måler pluggen mellem 10-11 mm. hvilket tillader at pluggen kan bruges selvom ens øreflipper bliver bredere, som de gør i takt med at man stretcher.

Er du nu overbevist om at denne plug er noget for dig, ja så bestil i dag ved at vælge dine præferencer i boksen ovenfor.

Hint: Pluggen er genial at bruge til movember, hvis du ikke selv kan gro et flot og kraftigt overskæg ;)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Moustache
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med moustache
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.