Tilbud

Plug med mange små sten

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 47,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du en af de typer der elsker bling og sten, så har vi her pluggen til dig.
Pluggen er lavet af kirurgisk stål og har et udvendigt gevind bagpå, så den er let at få i og ud af øret, uden at gøre skade. Den del der sidder i selve øret måler kun 6 mm. så det er en af de "korte" modeller. Dertil kommer selvfølgelig skruegevindet og den flotte stenbelagte front, så man får alligevel noget gods for pengene.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og har som skrevet en stenbelagt front. Stenene er placeret i en lim, som svarer til stenenes farve. Så vælger du f.eks. din plug med turkis sten, er limen på pluggen også turkis. Pluggen har som det sidste fået en flot overfladefinish i form af en beskyttende kuppelformet hinde, som gør at stenene ikke falder ud. Kuplen er lavet af epoxy og er helt hård og blank.

Stenene er alle placeret med en nænsom hånd og ikke kastet i med en håndgranat - De ligger med andre ord alle sammen pænt side om side og vil glimte i kap med lyset der rammer dem.

Pluggen kan benyttes til alt og alle steder, sågar i badet, da stenene er beskyttet af plasthinden. Alt i alt er dette en "must have" plug i sin samling, hvor kvaliteten er helt i top.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-104
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med mange små sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images