SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Plug med lotusblomst og stor orange sten

103,20 kr Fra 129,00 kr
På lager

Her er en helt afsindig flot plug som er både konger og dronninger værdig, med sit imponerende og detaljerede design. Pluggen er udstyret med en stor flot sten i midten, som med sin varme orange nuance, næsten kan minde lidt om rav. Stenen er skåret med mange flader, så lyset afspejles i den, fra stort set alle vinkler.

Men faktisk så er den smukke sten med den varme glød, blot centrum i det mere overordnede design, som forestiller en lotusblomst. Blomstens ydre kant ligger som en smuk guldfarvet ramme, rundt om den imponerende sten. Mønsteret er både flot og detaljeret, og går derfor rigtig godt i tråd med resten af designet.

Den guldfarvede plug er udstyret en bagside som skrues af og på, så pluggen er nem at føre ind i øret. Smykket fås fra 5-16 mm. i diameter og jo længere man kommer op i størrelserne, desto flottere og mere detaljeret bliver det smukke lotusblomst-mønster. Pluggen er dog virkelig flot i alle størrelser, så hvis du er på udkig efter noget helt unikt med et imponerende look, så vil denne plug være et rigtig godt bud.

Detaljer
NavnPlug med lotusblomst og stor orange sten
SKUPlug-143
LukketypeEksternt gevind
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug med lotusblomst og stor orange sten
Din bedømmelse
Plug med lotusblomst og stor orange sten