Plug med lotusblomst og stor orange sten

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er en helt afsindig flot plug som er både konger og dronninger værdig, med sit imponerende og detaljerede design. Pluggen er udstyret med en stor flot sten i midten, som med sin varme orange nuance, næsten kan minde lidt om rav. Stenen er skåret med mange flader, så lyset afspejles i den, fra stort set alle vinkler.

Men faktisk så er den smukke sten med den varme glød, blot centrum i det mere overordnede design, som forestiller en lotusblomst. Blomstens ydre kant ligger som en smuk guldfarvet ramme, rundt om den imponerende sten. Mønsteret er både flot og detaljeret, og går derfor rigtig godt i tråd med resten af designet.

Den guldfarvede plug er udstyret en bagside som skrues af og på, så pluggen er nem at føre ind i øret. Smykket fås fra 5-16 mm. i diameter og jo længere man kommer op i størrelserne, desto flottere og mere detaljeret bliver det smukke lotusblomst-mønster. Pluggen er dog virkelig flot i alle størrelser, så hvis du er på udkig efter noget helt unikt med et imponerende look, så vil denne plug være et rigtig godt bud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-143
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med lotusblomst og stor orange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.