Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug med lotusblomst og opalsten-60%

Julekalendertilbud!

...

47,60 kr Fra 119,00 kr -60%
På lager

Julekalendertilbud!

...

Her får du virkelig bonus for alle pengene, og hvis du går efter smykker med masser af sjæl samt stilfuld blikfang til dit stretch, så er du landet det helt rette sted. Denne super flotte plug er lavet af kirurgisk stål på bagsiden, samt stykket som går gennem selve øret. Fronten ser dog helt anderledes ud, for den er nemlig udstyret med en underskøn hvid opalsten, som har et rigtig flot spil i den sarte nuance.

Rundt om den smukke sten, ser du så kanten af en lotusblomst, her i et look af flot antik guld, som står helt utrolig godt, til den smukke opalsten i midten. Lotusblomsten består af otte flotte blade, der vil lægge sig som en guldrandet kant, rundt om dit stretch. Det kan umiddelbart få dit stretch til at syne lidt større end det rent faktisk er, fordi man ikke ser en skarp optegnet kant, mellem smykket og selve øret.

Pluggen kan fås i flere forskellige størrelser, så du skal blot vælge den størrelse som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestillingen.

Detaljer
NavnPlug med lotusblomst og opalsten
SKUPlug-142
Kampagne-60%
LukketypeInternt gevind
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug med lotusblomst og opalsten
Din bedømmelse
Plug med lotusblomst og opalsten