Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug med lotusblomst og opalsten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du virkelig bonus for alle pengene, og hvis du går efter smykker med masser af sjæl samt stilfuld blikfang til dit stretch, så er du landet det helt rette sted. Denne super flotte plug er lavet af kirurgisk stål på bagsiden, samt stykket som går gennem selve øret. Fronten ser dog helt anderledes ud, for den er nemlig udstyret med en underskøn hvid opalsten, som har et rigtig flot spil i den sarte nuance.

Rundt om den smukke sten, ser du så kanten af en lotusblomst, her i et look af flot antik guld, som står helt utrolig godt, til den smukke opalsten i midten. Lotusblomsten består af otte flotte blade, der vil lægge sig som en guldrandet kant, rundt om dit stretch. Det kan umiddelbart få dit stretch til at syne lidt større end det rent faktisk er, fordi man ikke ser en skarp optegnet kant, mellem smykket og selve øret.

Pluggen kan fås i flere forskellige størrelser, så du skal blot vælge den størrelse som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-142
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med lotusblomst og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.