SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Plug med løstliggende sten

119,00 kr
På lager

Her han du få fingrene i et af de mest fede og flotte stretchingsmykker der findes på markedet. Her får du nemlig en skinnende blank plug af kirurgisk stål, der har forklædt sig som en tunnel med løstliggende sten i det gennemsigtige hulrum i midten. Stenene kan bevæge sig frit inde i det klare hulrum og kan næsten give indtryk af at de svæver rund inde i dit stretch.

Pluggen her er først lavet som en almindelig tunnel, hvorefter den har fået sit hul i midten lukket, med en helt klar plade på begge sider. I praksis fungerer det nærmest som en lille termorude inde i øret, som her er udsmykket med en lille håndfuld smukke klare sten, imellem de to klare lag. Stenene følger dine bevægelser og vil derfor bevæge sig frit rundt inde i hulrummet, i takt med at du bevæger dig. Når du forholder dig helt i ro, vil stenene dermed også være i ro.

Den flotte og unikke plug med løstliggende sten kan fås i fem forskellige størrelser. Den mindste model på 8 mm. i diameter indeholder 3 sten i sit hulrum, mens alle de efterfølgende størrelser rummer 5 sten hver.

Detaljer
NavnPlug med løstliggende sten
SKUPlug-121
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug med løstliggende sten
Din bedømmelse
Plug med løstliggende sten