Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug med løstliggende sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her han du få fingrene i et af de mest fede og flotte stretchingsmykker der findes på markedet. Her får du nemlig en skinnende blank plug af kirurgisk stål, der har forklædt sig som en tunnel med løstliggende sten i det gennemsigtige hulrum i midten. Stenene kan bevæge sig frit inde i det klare hulrum og kan næsten give indtryk af at de svæver rund inde i dit stretch.

Pluggen her er først lavet som en almindelig tunnel, hvorefter den har fået sit hul i midten lukket, med en helt klar plade på begge sider. I praksis fungerer det nærmest som en lille termorude inde i øret, som her er udsmykket med en lille håndfuld smukke klare sten, imellem de to klare lag. Stenene følger dine bevægelser og vil derfor bevæge sig frit rundt inde i hulrummet, i takt med at du bevæger dig. Når du forholder dig helt i ro, vil stenene dermed også være i ro.

Den flotte og unikke plug med løstliggende sten kan fås i fem forskellige størrelser. Den mindste model på 8 mm. i diameter indeholder 3 sten i sit hulrum, mens alle de efterfølgende størrelser rummer 5 sten hver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med løstliggende sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.