Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug med dråbeformet antikt design

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Antikke smykker har ofte mange historier bag sig, men det kræver at de er antikke og ikke kun har et antik look, som denne plug. Historien for denne plug, kan gøres kort - Fra produktion til dit øre og det er det. Den antikke patina du ser på fronten af denne dråbeformede plug, er udelukkende en sølvbelægning. Til gengæld er den naturtro og ligner dermed et gammelt smykke.

Ikke kun fronten er dråbeformet, det er den flotte opal i centrum også. Der er dog ikke tale om en rigtig sten, men en syntetisk resinopal. Stenen er kuppelformet, så den stikker en smule ud på smykkets front, som du også kan se på produktbilledet. Rundt om opalen er der lavet små detaljer i form af cirkler formet af små kugler og andre finurlige udskæringer.

Alt i alt har denne plug hvad der skal til for at give et nyt smykke masser af liv. Pluggen findes i flere forskellige størrelser, hvor størrelsen på det dråbeformede skjold bliver større jo større størrelse du vælger. Skjoldet er desuden en anelse større end selve pluggen, så man ikke kan se pluggen når den sidder i øret. Pluggen er hul fra bagsiden, så vægten på hele smykket holdes på et passende niveau.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-162
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Resin opal
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med dråbeformet antikt design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.