SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Plug med dråbeformet antikt design

79,00 kr
På lager

Antikke smykker har ofte mange historier bag sig, men det kræver at de er antikke og ikke kun har et antik look, som denne plug. Historien for denne plug, kan gøres kort - Fra produktion til dit øre og det er det. Den antikke patina du ser på fronten af denne dråbeformede plug, er udelukkende en sølvbelægning. Til gengæld er den naturtro og ligner dermed et gammelt smykke.

Ikke kun fronten er dråbeformet, det er den flotte opal i centrum også. Der er dog ikke tale om en rigtig sten, men en syntetisk resinopal. Stenen er kuppelformet, så den stikker en smule ud på smykkets front, som du også kan se på produktbilledet. Rundt om opalen er der lavet små detaljer i form af cirkler formet af små kugler og andre finurlige udskæringer.

Alt i alt har denne plug hvad der skal til for at give et nyt smykke masser af liv. Pluggen findes i flere forskellige størrelser, hvor størrelsen på det dråbeformede skjold bliver større jo større størrelse du vælger. Skjoldet er desuden en anelse større end selve pluggen, så man ikke kan se pluggen når den sidder i øret. Pluggen er hul fra bagsiden, så vægten på hele smykket holdes på et passende niveau.

Detaljer
NavnPlug med dråbeformet antikt design
SKUPlug-162
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde15 mm.
StentypeResin opal
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug med dråbeformet antikt design
Din bedømmelse
Plug med dråbeformet antikt design