Plug af træ med zebrastriber

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Zebrastriber er det nye sort, i hvert fald hvis du spørger Marty fra Madagascar-filmene. Og sorte zebrastriber er lige præcis hvad du får med denne plug af træ.
Pluggen kan vælges i flere forskellige størrelser og i flere forskellige træsorter. Vælg selv din kombination i boksen herover, hvor du også har mulighed for at tilkøbe et plejeprodukt.

Zebrastriberne vil blive placeret så hele fronten på pluggen er fyldt. Dvs. striberne kommer til at gå fra kant til kant, som du også ser på produktbilledet. Det der normalt er hvidt på en zebra har vi på denne plug erstattet med pluggens naturlige træfarve. Med andre ord, så graverer vi kun de sorte striber ned i pluggen og lader det "hvide" område stå tomt. Det giver i sidste ende end rigtig fed effekt, da det graverede område ca. bliver placeret en mm. dybere end pluggens front.

Formen på denne plug er en saddleplug, hvilket betyder at der ingen høje og skarpe kanter er. Området der er placeret inde i selve øret er en blød bue, som let krænges ind i øret, hvorefter pluggen sidder som hånd i handske. Pluggen vil med sin flade front følge øret rigtig pænt og ikke bule ud som en kuppel, som man normalt ser ved plugs af træ.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Så hvis du kunne tænke dig en lidt anderledes plug, vil pluggen med zebrastriber være et genialt valg for dig. Du kan evt. altid menneskeliggøre pluggen lidt ved at give den et navn - Det knytter jer bedre sammen. Smør evt. også øret med Holey Butt'r, det bliver både pluggen og øret glad for ;)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Zebra
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med zebrastriber
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.