Plug af træ med Walter White

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Der er vel næppe nogen der ikke har hørt om den geniale amerikanske serie, Breaking Bad. I så fald kan vi kort fortælle at den handler om en lærer der får konstateret kræft og efterfølgende begynder at koge meth for derefter at sælge det, så hans familie har noget at leve for når han kradser af.
Walter White hedder hovedpersonen i serien og det er også Walter White du ser graveret på produktbilledet.

Du har nu muligheden for at få din egen unikke plug med silhouetten af Mr. White graveret ned i. Det eneste du skal tage stilling til, er om du vil have pluggen i en brun (Saba), gullig (Jackfruit) eller lys (Krokodille) træplug.

Efter vi har modtaget din bestilling går vi i gang med at fremstille pluggen. Pluggens form er som du ser den på produktbilledet, helt flad i fronten - Det giver et rigtig godt look, da der ikke er nogle linseformet overflade, som stikker ud fra pluggen. Samtidig ligger pluggen sig helt flad op af ørets form, som i sidste ende giver et bedre helhedsindtryk af hele øret.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Motivet af Walter White bliver større jo større plug du vælger. Motivet stiger altså proportionelt med pluggens størrelse. Husk dog på at dette er en custom made plug. Der er ikke tale om en massefremstilling og motivet kan derfor variere fra plug til plug. Samtidig er træ jo også et organisk materiale, hvor årerne er forskellige fra plug til plug. Bestiller du to i samme størrelse får du naturligvis to i samme størrelse - Det er kun udseendet der kan variere en smule. Men så får du også din helt egen unikke plug.

Så hvis du er fan af denne geniale serie og er du samtidig fan af stretching, så vil denne plug med Walter White med 100% garanti pryde din samling af unikke plugs.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-WW
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med Walter White
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.