Plug af træ med sommerfugl

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En sommerfugl er lidt som "Den grimme ælling". Knap så pæn i larveform, men knaldhamrende flot når den er færdigudviklet og flyver hen over græsset på en varm sommerdag. Sommerfuglen du ser på denne plug, er en Monark. Monarken holder til i USA og Canada og drager om vinteren sydpå til Mexico. Monarken kan, selvom den aldrig har fløjet så langt før, stadig finde vej. Forskning viser, at sommerfuglen sætter kursen sydpå og stopper først når den kommer til samme område som sine forældre og bedsteforældre.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Sommerfuglen kan kendes på sine friske farver, blandet med de sorte striber og den sorte prikkede kant. De sorte farver kan vi genskabe på pluggen, det halter dog lidt med de resterende farver. Så det der burde være farvelagt, er på pluggen gjort gennemsigtigt, så træets flotte struktur erstatter sommerfuglens farve.
Pluggen kan vælges i flere forskellige størrelser og i flere træsorter - Du vælger blot din ønskede størrelse i boksen herover, hvor du samtidig skal vælge træsorten.

At bruge træ som smykkemateriale er ikke noget nyt fænomen. Det har man brugt i flere tusinde år og man vil nok altid gøre det, da træ har nogen gode egenskaber i forhold til andre materialer. Træ lader f.eks. dit øre ånde, da der i træet er bittesmå luftkanaler, som der f.eks. ikke er i akryl, silikone eller metal. På den måde lukker man ikke øret inde, da der er en konstant lufttilførsel, som gør at der ikke opstår en lugt af råd. Smører du samtidig dit øre med Holey Butt'r, vil du have et stretch der er rigtig sundt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Butterfly
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.