Plug af træ med sløjfe

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

"Logoet" på denne plug har du med garanti set før i forbindelse med forskellige begivenheder. Det kunne være når TV2s program "Knæk Cancer" ruller over TV-skærmen eller når du kører bag en bil med en gul sløfje der viser at de støtter de danske soldater i krig.
Sløjfen er godt brugt men for det meste kun i forbindelse med gode ting og støttesager. Hver støttesag har deres bestemte farve, hvor f.eks brystkræftens sløjfe er lyserød og den for soldaterne er gul. Slår man støtttesløjferne op på nettet, vil man se, at der næsten ikke findes en farve som ikke er forbundet med en sløjfe og en bestemt sag.
Om der findes nogen der bruger farven "brændt træ" som deres farve tvivler vi på, men det er til gengæld hvad du får, hvis du køber denne plug. Vi kan simpelthen ikke gravere sløjfen i farver, så udfaldet vil altid blive "brændt træ". Til gengæld vil du med pluggen ikke støtte en bestemt sag, men generelt bare vise flot kendt sløjfe i dit stretch.

Du kan vælge at få graveret sløjfen i flere forskellige typer træ. Sløjfen vil ca. blive graveret 1 mm. ned i træet og fremstå som en form for 3D, da den ligger dybere end træets overflade. Størrelsen på pluggen vælger du selv i boksen herover, hvor du samtidig har mulighed for at tilvælge et plejeprodukt eller to. Vælg f.eks. vores Holey Butt'r og giv dit øre de bedste vilkår fremover.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.


Træsorterne du kan vælg mellem, er alle sorter der er populære blandt det stretchede folk. Du får med andre ord ikke en træsort der er giftig for kroppen. Af de forskellige træsroter, kan vi f.eks. nævne Saba som er brunlig i farven og med mørk årestruktur, Jackfruit som er gullig og Krokodilletræ som er helt lys som f.eks. birk.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Bow
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.