Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med lotus og kobbertråd

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen her er, som navnet antyder, lavet af træ. Træ er et organisk materiale og lader huden ånde, hvilket er en stor fordel når man bruger det som smykke i kroppen.
Træsorten er lys med sporadiske årer og områder med mørke plamager, hvilket gør hver eneste plug unik.

Designet på denne model, er en blomst. En såkaldt lotusblomst, som en en vandplante i åkandefamilien. I flere lande er blomsten en hellig blomst og symbolet på menneskets liv. Her er blomsten udskåret på fronten, hvor der på fronten er påmonteret små kobbertråde, som alle har deres udspring i centrum af blomsten og følger lotusbladenes vej ud til kanten af pluggen.

Alt i alt en utrolig flot og betydningsfuld plug, som både kan bæres til hverdag eller til en festlig lejlighed. Selv til mere højtidelige lejligheder vil pluggen ikke virke for prængende. Pluggen findes i størrelser fra 10 mm. og helt op til 25 mm. Du vælger blot din størrelse i boksen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med lotus og kobbertråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.