Plug af træ med hamsa af perlemor

Lagerstatus: På lager

Pris: 99,00 DKK

Nu kun: 74,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Når du vælger en plug af træ, så vælger du også det bedste for din hud, for træ er nemlig et organisk materiale som tillader din stretch at ånde. Her er det en flot mørk træsort, som er brugt til at skabe denne simple men superlækre plug. Vær dog opmærksom på, at farven kan variere en smule fra smykke til smykke, hvis du bestiller mere end én. Det skyldes at materialet er hentet direkte i naturen og derfor kan variere en smule i nuancen, alt afhængig af hvor på træet det kommer fra.

Denne dejlige plug er dekoreret med det ældgamle symbol af hamsa-hånden, som her er indsat i flot perlemor på fronten af pluggen. Hamsa-hånden stammer fra Mellemøsten hvor den symboliserede Guds hånd og blev brugt som et beskyttende symbol. Man mente også at det bragte sin ejer held, lykke og glæde. Hamsa hånden på denne plug er af varianten med et øje i midten, som var af den ekstra beskyttende slags. Øjet i hånden symboliserede beskyttelse mod "det onde øje".

Pluggen fås i flere størrelser som spænder fra 10 mm. - 25 mm. i diameter. Det flotte perlemorsmotiv af hamsa-hånden, bliver naturligvis større og mere bemærkelsesværdigt, jo større smykket er. Vælg din størrelse og bestil allerede i dag, så sørger vi for at sende din nye plug hurtigst muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-129
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med hamsa af perlemor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.