Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med hamsa af perlemor

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når du vælger en plug af træ, så vælger du også det bedste for din hud, for træ er nemlig et organisk materiale som tillader din stretch at ånde. Her er det en flot mørk træsort, som er brugt til at skabe denne simple men superlækre plug. Vær dog opmærksom på, at farven kan variere en smule fra smykke til smykke, hvis du bestiller mere end én. Det skyldes at materialet er hentet direkte i naturen og derfor kan variere en smule i nuancen, alt afhængig af hvor på træet det kommer fra.

Denne dejlige plug er dekoreret med det ældgamle symbol af hamsa-hånden, som her er indsat i flot perlemor på fronten af pluggen. Hamsa-hånden stammer fra Mellemøsten hvor den symboliserede Guds hånd og blev brugt som et beskyttende symbol. Man mente også at det bragte sin ejer held, lykke og glæde. Hamsa hånden på denne plug er af varianten med et øje i midten, som var af den ekstra beskyttende slags. Øjet i hånden symboliserede beskyttelse mod "det onde øje".

Pluggen fås i flere størrelser som spænder fra 10 mm. - 25 mm. i diameter. Det flotte perlemorsmotiv af hamsa-hånden, bliver naturligvis større og mere bemærkelsesværdigt, jo større smykket er. Vælg din størrelse og bestil allerede i dag, så sørger vi for at sende din nye plug hurtigst muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-129
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med hamsa af perlemor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.